jóslás,gyógyítás,boszorkányság,mágia,spirituális tanácsadás és gyógyítás,spirituális védelem..Boszorkányság
Boszorkány Ünnepek
Jóslás
Mágia
Aura tisztitás.Spirituális védelem
Angyalok,arkangyalok
Spirituális gyógyítás
Regresszíó
Elérhetőség
Joshi Bharat Úrnak jósolok
Interviú
Kapcsolatok(Linkek)
Galéria                                                        

                                               Spirituális gyógyítás

 
 
Igazság szerint, minden embernek szüksége lenne spirituális gyógyításra. Mindenkinek vannak feldolgozatlan, lezáratlan sérelmei amik felnőtt korban, kamaszkorban, gyermekkorban vagy még régebb, az anyaméhben, embriókorban jöttek létre. Általában, a Karma törvényei szerint, mindenki áthozza jelen életébe az elmúlt inkarnációk sérelmeit, befejezetlen feladatait néha még betegségeket is. 
Ezért van az hogy nem értjük mi ,miért van?
koralboszi

Spirituális gyógyítás segítségével meg lehet gyógyítani mindezeket a sérelmeket, traumákat amik nehezítik a mindennapjainkat. Megérthetjük mi a feladatunk bizonyos helyzetekben. 
koralboszi

Ha meggyógyítjuk  a belsőkamaszunkat, belsőgyermekünket, belsőembriónkat, vagy mind hármat(attól függ hol van a baj), könnyebben megtalálhatjuk  az egyensúlyt jelenlegi életünkben. Könnyebben elfogadunk dolgokat, megváltozik a véleményünk sokmindenről.

Fontos a megbocsájtás, az önelfogadás és a feltétel nélküli szeretet.


koralboszi
 
Ha még maradnak megmagyarázhatatlan ügyeink, akkor bizonyára valamelyik előző életünkbéli traumánk vagy feladat megoldatlan maradt.
Mindezt meg lehet oldani regresszió segítségével, úgy hogy bele tekintünk abba az előző életünkbe ami a megoldás kulcsát tartalmazza a jelen életünk problémájára.
koralboszi 
Különleges módszerrel lelki fájdalom,  átérzés nélkül meg lehet oldani a regressziót. Olyan az egész mintha egy filmet látnánk, amiben mi vagyunk a fő szereplők.

Nagy megkönyebbűlés mikor meg tudjuk a megoldást, a feladatot, vagy ha meg gyógyítjúk a traumát.

Mindezekről az élethelyzetekről,izgalmas regényeket lehetne írni......


koralboszi


Személyre szabottan, ahogy a helyzet kívánja, jóslás, boszorkányság, mágia, angyalok, arkangyalok, különféle gyógyítási módszerekkel segítek ügyfeleim spirituális gyógyításában. 

 

koralboszi

 

koralboszi www.koralboszi.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!