jóslás,gyógyítás,boszorkányság,mágia,spirituális tanácsadás és gyógyítás,spirituális védelem..Boszorkányság
Boszorkány Ünnepek
Jóslás
Mágia
Aura tisztitás.Spirituális védelem
Angyalok,arkangyalok
Spirituális gyógyítás
Regresszíó
Elérhetőség
Joshi Bharat Úrnak jósolok
Interviú
Kapcsolatok(Linkek)
GalériaJóslás

 

koralboszi
 
 
A boszorkánymesterségben határozott szerep jut a jóslásnak. A jóslás/jövendölés,jövőbeli események előrejelzésének művészete,továbbá a homályos,titkos dolgok felfedezése,amelyet magasabb rendű lények segítenek megtalálni.
  A jóslás beszélgetés a világegyetemmel, amely jövendölések formájában üzen a halandónak, bepillantást kapunk a jövő kulisszái mögé. Lényegében tudatosítjuk azokat az erőket, amelyek jelen cselekedeteink alapján a lehetséges jövőbeli fejleményeket előkészít.
Szóval,a jóslás arra szolgál, hogy megtudjuk a jövőbeli eseményeket. Így hát,kapunk lehetőséget arra hogy esetlegesen megtörténő negatív eseményekre jobban odafigyeljünk,és módunk van rá(megpróbáljuk)megelőzni a szerencsétlenséget,vagy lehetőségünk van megváltoztatni a körülményeket.
A megjósolt eseményeknek nem muszáj beteljesülniük,mert jogunkban áll megváltoztatni Sorsunkat szabad akaratunk révén.
Mindenki ura a saját Sorsának!
Mi teremtjük meg a saját valóságunkat!
…..De azért jó tudni hogy esetleg mi vár ránk.........

 

koralboszi

 Én különféle kártyából, kávézacc és inga segítségével jósolok. Mindenféle probléma felderítésére használom a cigány meg a magyar kártyát. A problémákra a megoldást és tanácsokat kérem az Angyaloktól és Istennőktől .Kérem a segítségüket,hogy hozzák magukkal az Univerzum üzeneteit. A kávézaccból történő jóslás segít hogy jobban belelássunk kártyákból jövő üzenetekbe;az inga megérősitti a válaszokat.

 
 

koralboszi


www.koralboszi.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!