jóslás,gyógyítás,boszorkányság,mágia,spirituális tanácsadás és gyógyítás,spirituális védelem..Boszorkányság
Boszorkány Ünnepek
Jóslás
Mágia
Aura tisztitás.Spirituális védelem
Angyalok,arkangyalok
Spirituális gyógyítás
Regresszíó
Elérhetőség
Joshi Bharat Úrnak jósolok
Interviú
Kapcsolatok(Linkek)
Galéria 

Aura tisztitás.Spirituális védelem.Föld súgárzás

 

    


Mi az aura? Minden élő lénynek, minden, ami atomszerű, van aurája. Az aura az az energiatér, amely mindent körül vesz. Az élő szervezetek atomjainak nagyobb az aktivitása és rezgése, mint az élettelen anyag atomjainak. Ezért a fák,a nővények,az állatok és az ember energiatere könnyebben érzékelhető és tapasztalható.


Az emberi aura  energiatér, amely körülveszi a fizikai testet és egyben a test minden sejtjének is része, és az összes finom életenergia visszatükrözője.


Az aura az emberi test energiarendszer kisugárzása: fény (szín) elektromos hő, hang, mágneses és elektromágneses energiaterek.


Minden egyes embernek van egyedi energiarendszere, sajátos frekvenciája, egyedi rezgése.


Minden irányból körül öleli a testet. Egy egészséges ember aurája 1-3m; tojásformát alkot, búra ként veszi körül a testet.


Az aura arra szolgál, hogy a testet, a lelket és a szellemet megóvja a külső negatív hatásoktól. Minnél egészségesebb az ember és annak élet módja,annál erősebb az aurája.

Az aurán belüli változások tükrözik az ember fizikai, érzelmi, mentális és spirituális állapotát.

Az aura színeiből, színárnyalataiból, méretéböl és alakjából az ember egészségére és általános közérzetére lehet kikövetkeztetni.

A gyenge auratér fogékonyabbá teszi az embert a külső hatásokra. Minden heves érzelmi reakcionk változást hóz létre auránk minőségében. Az aura színe többször is változhat egy nap allat a külső hatások révén.

Az aura gyengítő tényezők:-rossz étrend

-testmozgás hiánya

-friss levegő hiánya

-pihenés hiánya

-stressz

-túlzott alkohol fogyasztás,dohányzás,kábítószerek

-negativ szokások

-helytelen pszichikai aktivitás

-rátapadt szellem

-átkok,rontások

-csakrák helytelen müködése

-állandó földsugárzás

Ezek a negativ energiák gyengítik az aurát,sőt lyukak keletkeznek rajta. Igy az aura már nem tudja megszűrni a környezet energiáit;az emberi test, lélek és szellem ki vannak téve azoknak. Kialakulnak a betegségek, rossz közérzet, kedvetlenség, negativitás,fáradékonyság,csökken az energia szint.

Ezen úgy lehet segíteni ha egészséges kiegyensúlyozott életmódot folytatunk. A szellemek ,átkok,a csakrák helytelen működését,a földsugárzást különféle praktikák segítségével meg lehet szüntetni. Ezek a negativ energiák letisztítás után,létre hozok spirituális védelmet(különleges energia kör az Univerzumból mely körül öleli az aurát a hozzá tartozó energiákkal együtt)hogy a beteget,illetve az”áldozatot”ilyen jellegű bántalmazások ne érjék többé.

 koralboszi

Mi a csakra? A csakrák energia központok. Hét legfontosabb csakránk a gerinc oszlop előtt helyezkednek el egymás allat, függölegesen. Kerékhez hasonlóan,állandóan keringö energiaőrvényeket hoznak létre amik szabadon áramlanak föl,le a gerincoszlopon.A csakák forgásukkal az Univerzumból hozzák le számunkra fontos,éltető energiát. Ezekből a csakrákból az energia átáramlik a szervekbe(minden főcsakrához hozzá tartozik 1,2 főszerv,mirigy-pl. Napfonatcsakra-gyomor, lép,máj),igy létre hozva az élet funkciókat. Ha a csakra legyengül(elég csak egy trauma,szorongás,nyugtalanság),akkor az adott csakrához hozzá tartozó szervek lebetegednek,mert nem kapnak elegendő energiát a megfelelő müködéshez. Igy létre jönnek a betegségek,felborul az egyensúly a csakrák között. Mindez természetesen kisugárzik az aura rétegeiben is. Tapasztható és gyógyítható megfelelő módszerrel.

 koralboszi

Szellemek. Meghalt emberek szellemei,akik külömbözö okok miatt itt maradtak a földi sikon. Bolyongnak az élők között és keresnek megszállható embert.A legkönnyebben megszállhatók

azok akinek gyenge az aurája,alkoholisták,kábítószeresek...A szellemek a megszálott ember energiáját szívják,a megszállott fáradékony, ingerült.Ha túl sokáig van a szellem az”áldozat”aura mezejében,előbb, útobb, meg probálja átvenni az uralmat a megszállott teste és elméje főlé.Igy jönnek létre az elme zavarok(az”áldozat”olyan dolgokat tesz vagy mond amit nem érti hogy miért,ő ezt nem akarta),rémálmok,vagy ha még ennél is sulyosabb a helyzet,a szellem drasztikus parancsokat telyesittet az”áldozattal”aki szabad akaratán kívül cselekszik,anélkül hogy saját magát uralni tudná.Tragédiák is történhetnek(öngyilkosság,gyilkosság,nemi erőszak....)

Az aura mezőin tapasztalható és kellő eszközökkel,rituálékkal,ez a súlyos helyzet megoldható.

 koralboszi

 

Az átkok és a rontások-ahogy már említettem,negatív energiák amik az “áldozat”felé irányulnak. Amivel hogy az aura energia mezőire tapadnak,negatív irányba terelik az”áldozat”életét. Mindenben szerencsétlen,sikertelen,negatív gondolati támadnak,ingerült,esetleg súlyos betegségbe esik. Ezek is okozhatnak” elme bajt.”Megfelelő eszközök és szertartások segítségével megszüntethetők.

 koralboszi

Földsugárzás. A Földnek vannak energia sugárárzásai amik pozitívan(lay vonalak)vagy negatívan(Hartmann vonlak,víz erek)hatnak az auránkra,illetve az egészségünkre.

Hartmann vonalak-szabályos,négyzet alakú vonalakat hoznak létre a Föld teljes területén. A vonalak  kB1.5-1.8m távolságban vannak egymástól.(K-NY,É-D).Mindenhol ott vannak. Elkerülhetetlen hogy ne érintkezzünk ezzel az energiával.Ha túl sokáig a fekvő helyünk(vagy ha a munka helyen sokáig egyhelyben vagyunk-ülünk vagy állunk)egy Hartmann vonal vagy annak kereszteződésében van,akkor csak idő kérdése hogy mikor hat át a negatív energia az aura mezőin és kialakulnak a betegségek az adott helyen,az adott csakralegyengittésével.Okozz:fejfájás,halláskárosodást,szemromlást,szivritmuszavart, légútimegbetegedések,allergia,gyomortájipanaszok,petefészek gyulladás,meddőség,prosztata gyulladás,impotencia,ízületi fájdalmak,általános rosszullét.......

Viz ér-szabálytalan rendszert alkot a Föld mélyén. Bárhol lehetnek. A víz ér olyan hogy ma van,holnap nincs. És fordítva. Az idő járástól is függ.

Betegségek amiket okozhat:szürke hályog,parkinzon,leukémia,asztma,szivérkoszorúelmeszedés,érszükület........

Ha víz ér és Hartmann vonal kereszteződésében vagyunk sokáig ahogy említettem,akkor csak idő kérdése hogy az érintett szerven daganatok alakulhatnak ki.

Kellő módszerrel ezek a negatív energiák is megszüntethetők

 koralbosziwww.koralboszi.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!