jóslás,gyógyítás,boszorkányság,mágia,spirituális tanácsadás és gyógyítás,spirituális védelem..Boszorkányság
Boszorkány Ünnepek
Jóslás
Mágia
Aura tisztitás.Spirituális védelem
Angyalok,arkangyalok
Spirituális gyógyítás
Regresszíó
Elérhetőség
Joshi Bharat Úrnak jósolok
Interviú
Kapcsolatok(Linkek)
Galéria
koralboszi

Angyalok,Arkangyalok 

 ,koralboszi

Az arkangyalok és az angyalok Isteni  fénylények. Ök voltak Istennek az első teremtményei. A hagyomány szerint,Isten első angyala Satanael  volt. Nevének jelentése:”Isten angyala”.Öt ruházta fel Isten a legnagyobb hatalommal,az összes angyal feljebbvalójaként,hercegi rangot ajándékozott neki.Satanael volt egyben az első arkangyal is. Amikor Isten megteremtette az embert,az angyalokat bizta meg hogy szolgálják őket. Satanael megtagadta az engedelmességet. Úgy gondolta hogy az emberek alacsonyabb rendű lények nála,így hát nem tiszteli őket. Próbálta rábeszélni az angyalokat hogy forduljanak el Istentől,és őt imádják új urukként. A legenda szerint egy hatalmas csata volt az angyalok között.

Az Úr megparancsolta Michael arkangyalnak hogy vegye el a hercegi koronát Satanaeltöl. Michael elvesztette a csatát. Úgy vélte hogy nem kapott elegendő hatalmat és erőt ,hogy iyen ellenfelet le tudjon győzni. Ezek  után,Michael megkapta hadsereg egyik hercegi rangját,erőre tett szert. Természetesen,a második csatát Satanael ellen ,megnyerte. Satanaelt a Földre számüzték.- Az angyalok nevében az”el”végződés arra utal, hogy ök. mindennél és mindenkinél közelebb állnak Istenhez.-Satanaelt megfosztották az”el”;töl, igy hát Satan nevét viseli.Lucifernek is nevezik-”Fény hozó”,”fény követe”.Azóta is itt van velünk,közöttünk él.
Eredetileg hét arkangyal volt,de Satanael bukása megváltoztatta ezt. Michael lett az első. Neve jelentése”Ki olyan mint Isten?; ő a harcos,aki a Földért felelős,és az elhunytak lelkéért.
Gábriel-a hírhozó. Neve jelentése”Isten ereje”,ö általa “jön el a szentlélek”.Hatalmában van az Édenkert,a kígyók,és a Kerubok
Rafael-vándorok kísérője,a betegek gyógyitója. Neve jelentése”az Úr meggyógyít”Az emberek szelleme felett áll.
Uriel-az Akasha krónika őrzője. Neve jelentése”Isten fénye”Az angyal seregek vezére,az alvilág uralkodója, fényével megszabadít a démonoktól.
Sariel-az Úr ellen vétkező lelkekért felel.
Raqel-Neve jelentése”Isten bosszúja”; persze nem emberek közötti bosszúságként,hanem kiegyenlítésként érthető.
Ezek a legfontosabb arkangyalok. Természetesen nagyon sok van még belölük.
A külömbözö angyalcsoportok leírása előtt,leírok néhány dolgot az égi hierarchiával kapcsolatosan. Csak mi, emberek,vagyunk térhez és időhöz kötve;csak fent-et és lent-et, közelt és távolt tudunk elképzelni. Tér és idő olyan viszonylagos fogalmak,amik szellemi síkon nem léteznek. A szellem világban minden korlátlan,folyékony,hasonlóan egy patakhoz. Ott nem létezik rangsorolás.
Az angyalok egyéni tudattal rendelkező erők. Egyszerre képesek különbözö helyen hatni(pl. Brazíliában és Magyarországon ugyan abban az időben)Az angyalok csoportositása az erejük és hatásuk alapján történik.
Az angyalok és arkangyalok kapcsolódnak egymáshoz,segítik egymás “munkáját”.
Szerafimok-a szeretet angyalaira legnagyobb és a leghatalmasabb erő,ök. álnak legközelebb Istenhez.
Kerubok-”Isten lovasai”,az Ö akaratát közvetítik minden sikonka bölcsesség angyalai,a Mennyek Küszöbének Őrzői.
Elohimok-haza vezető angyalok,gondoskodnak az emberi lelkekről haláluk után.
Tronok-Isten szellemi törvényeinek képviselői
Irinek-Mennyek Őrzői
Ezekenkívül sok angyali csoport van.

 

koralboszi
Akik legközelebb 'állnak'az emberekhez,Ők az Öragyalok,akik velünk vannak már a fogantatás pillanatától és végig kisérnek az élet viharos utjain halálunkig.
Az őrangyaloknak különleges szabályokat kell betartaniuk az emberrel szemben, nem szabad mögötte állnia,fejük tetejére pillantania,mert megzavarja lelkünkre ható Isteni kapcsolatot, igaz és jó befolyását. Az őrangyal csak szemből,oldalról,vagy fentről közelíthet hoznák. Sötét erők jelenlétére utal,ha egy szellemi lény hátulról közelit. A hátborzongatás figyelmeztető jel.
Egy ember életfeladatának megfelelően kap egy őrangyalt az első négy arkangyal osztály egyikéből. Ök. állnak legközelebb az emberekhez.
Az angyalok mint erők semmiféle formával nem rendelkeznek. Fénylények. Nem igazán láthatjuk a valódi alakjukat,mert a fényük annyira erős akár a Nap-é. Emberi elképzelés szüleménye, hogy milyennek mutatkoznak. Az angyalok valódi megjelenése Isten élő szeretete,végtelen jósága,könyörületessége és bölcsessége. Gyakran érezhetők illatok is.
Az ember feladatának és hozzárendelt őrangyal fényének megfelelően megtalálhatók ezek a Szinek az emberi aurában is-michaeliták fénye vörös,a gabrieliták fénye égszínkék,a rafaeliták fénye ibolya szint,az urielitáké ezüstszinü.
Mint tiszta szellem lények,az angyalok nemtelenek. Nincs emberhez hasonló testük,csak akkor,mikor az Úr hozzánk küldi őket, hogy anyagi világunkba bele avatkozhassanak. Ha küldetésük úgy kivánja, beleavatkoznak életünkbe. Néha testet öltenek hogy egy életveszélyes helyzetből kimentsenek valakit.
Megtudtuk az angyalok és arkangyalok szerepét. Ezért,ha szeretettel kérjük őket,jönnek hogy bajba jutott emberek problémáiban és betegségek gyógyításában segítsenek.
A gyógyítás az ö segítségükkel jön létre, különböző energiák felhasználásával.
Angyalkártya segítségével kérem az angyalok üzeneteit a betegek gyógyulási folyamatáról.
A gyógyulás eredményéhez hozzájárul a beteg gyógyulási akarata és hite.
Én nagyon nagy örömmel és határtalan szeretettel dolgozom az áldásos,Isteni Bölcsességgel felruházott Isteni fénylényekkel.

 koralboszi koralboszi


www.koralboszi.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!