jóslás,gyógyítás,boszorkányság,mágia,spirituális tanácsadás és gyógyítás,spirituális védelem..Boszorkányság
Boszorkány Ünnepek
Jóslás
Mágia
Aura tisztitás.Spirituális védelem
Angyalok,arkangyalok
Spirituális gyógyítás
Regresszíó
Elérhetőség
Joshi Bharat Úrnak jósolok
Interviú
Kapcsolatok(Linkek)
Galéria

koralboszi
Bemutatkozás

Erdélyben születtem,az örök havasok lábánál,”Dracula”kastély bizarr környezetében.Gyermekként, nagyon érdekelt a természet. Amikor csak tehettem, mindig a virágok között voltam, a patakban játszottam,a réten meg az erdőben sétáltam. Nagyon tudtam örülni minden rügynek, minden virágnak,minden fűszálnak. Nagyon boldog, voltam ha láthattam őzeket,rókákat,hollókat. A madarakat nagyra becsültem. Mai napig nagyon szeretem az állatokat.Gyermekként, felfigyeltem a természet és az állatok üzeneteire. Mindig megértettük egymást; már akkortól tudtam, ha veszély közeleg, ha valaki megvetekszik.Mind ez talán könnyű volt, mert olyan családban nőttem fel, ahol mindkét szülő leszármazottjai különleges tulajdonságokkal rendelkeztek- boszorkányok, táltosok,gyógyítók voltak. Megtanultam a gyógynövények gyógyító hatásait, megtanultam különleges főzetek elkészítését, tapasztaltam más “világok”energiáit, számtanú voltam mágikus szertartásokon, tanítottak keresztény módra élni.Az utóbbi nem jött be. Hiszek a Teremtőben,az angyalokban,a Párkákban,a Mennyeiekben,a Dimenziókban és az univerzumban,de a vallásban nem.

koralboszi

Hiszek a tiszta, feltétel nélküli szeretet határtalan erejében.Amióta tudom az eszem, mindenhová elkísértek utamon különböző,csak számomra látható lények-tündérek, nyulak, lepkék, madarak és sárkányok. Nekem ez természetes volt, a mai napig az. Kérdezték tőlem: ”Mi leszel, ha nagy leszel?”, mindig azt mondtam:” Jó tündér,aki valóra váltja a jó emberek kívánságait!”. Már korai kamasz koromban, 11 éves korom körül,kezdett beteljesedni. Be tudtam befolyásolni dolgokat. Amire azt mondtam” ,Úgy legyen!, úgy lett. 13 éves koromban, kezdtem el igazán idézni és beszélni a szellemekkel,amire később rá jöttem hogy ez nem játék,ami akkor annak tűnt. 15 éves koromban üzenetként jött,hogy szükségem van egy magyar kártya paklira. Mikor megkaptam azt,kiderült hogy értem a lapok üzeneteit. Ekkor elkezdtem jósolni. Lassan jöttek a vissza jelzések hogy amit mondok. az beteljesül. Egy kicsit ijesztő volt,de egyaránt vonzott ez az új világ.Későbbiekben, mikor elkezdtem kávézni én is,felhívták a figyelmem azok a bizonyos árkom-bakon” hieroglifák” a kávé zaccból. Rá jöttem hogy értem jelzésüket.Ahogy telt, múlt az idő, egyre több jel jött számomra Egyszer,egy szép napon,Ámor nyila engem is megtalált. Ez a varázslatos világ, amibe eddig éltem, eltűnt. Azt gondoltam, hogy eddig,ami volt,az csak egy mesevilágban élő gyermeknek a fantasztikus világa. Mostani eszemmel úgy gondolom hogy a misztikus világ és a szerelem csodálatos világa túl sok volt egy 18 éves lánynak.
koralboszi


Korai korom ellenére,az élet viharai nagyon megviseltek. A megérzéseim,a látomásaim,a jóslataim vallóra válása,vissza kezdtek jönni. Nem mertem ezekről a dolgokról beszélni az új családomnak,pár évvel ezelőttiig,amikor a Sors elém hozott egy csodálatos embert,aki ráébresztett hogy valójában ki is vagyok. Ö volt az aki lelki erőt adott ahhoz hogy vállaljam a világ előtt hogy én egy”született boszorkány”vagyok. Mikor én ezt bevállaltam, onnantól kezdve egy csodálatos új világ nyílt ki számomra. Most már csak ennek a”bizarr”világnak élek. Az időmet csak az emberek segítségére fordítom,a tanulásra. Ezt a csodás világot szeretném még jobban megismerni, megérteni. Mai napig, és remélem még sokáig,nagy mesterektől tanulom a gyógyítás titkait,a mágia művészetét. 

koralboszi

Köszönet a Párkáknak,Mennyei Anyának,Mennyei Atyának,angyaloknak,arkangyaloknak,minden lénynek,szüleimnek,nagyszüleimnek hogy megszülethettem és része lehetek ennek a csodálatos világnak,és itt élhetek ezen a gyönyörű bolygón!


www.koralboszi.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!